Шановні батьки, колеги та гості!

Раді вітати Вас на нашому офіційному сайті Дошкільний підрозділ Комунального закладу «Шатівський ліцей» Група «Посмішка»

Лозівської міської ради, Харківської області!

Вкладка створено для оперативного і об'єктивного інформування громадськості про діяльність дошкільного навчального закладу та включення його в єдиний інформаційний простір мережі Інтернет

Новорічне свято у вихованців дошкільного підрозділу КЗ "Шатівський ліцей"

Вихованці дошкільного підрозділу "Шатівський ліцей" дякують старості Шатівського старостинського округу Безверхній Оксані Вікторівні за подарунки до свята Святого Миколая.

Дошкільний навчальний заклад "Посмішка" 

 

Міжнародний День захисту дітей

8 Березня
Весна і мати. Що в них спільне є Що жінку ми порівнюєм з весною. Бо кожна з них у світ - життя дає Весна - Землі, а мама - нам з тобою.
Настала довгоочікувана зміна: лютий на календарі змінився першим весняним місяцем - березнем. А це означає, що прийшов кінець сніжним і суворим бурям, скоро можна буде забути про морози і порадіти зеленоокій весні. Березень - красивий весняний місяць.
З його приходом хочеться сміятися і співати: як весела крапелька бурульки, як дзвінкі березневі струмки, як іскристий сонячний зайчик. І, хоча, зима інколи у березні дає про себе знати та серце вже наспівує радісні мелодії.
Це тому, що з приходом весни ми святкуємо таке чудове й ніжне свято - 8 Березня. У дошкільному підрозділі Комунального закладу «Шатівський ліцей відбулося свято для наших любих мам, бабусь, сестричок. Свято весни, радості, любові.

«Із картоплею й з грибами пахне в хаті пирогами»


 У Комунальному закладі «Шатівський ліцей проведено свято пирогів. Дошкільний підрозділ Комунального закладу «Шатівський ліцей» прийняв участь у цьому святі. 
Всі з задоволенням смакували запашними пирогами.

Відео дошкільного підрозділу КЗ "Шатівський ліцей"

Новий 2020 рік у дошкільному підрозділі Комунального закладу «Шатівський ліцей»».


З настанням Нового року всі ми очікуємо свята, казкових чудес, веселощів, сміху, подарунків і радості. Особливими новорічні заходи є для дітей. Адже саме вони дарують виконання найзаповітніших дитячих мрій і бажань. Феєрія новоріччя, святість різдвяного вечора - для кожного з нас це найяскравіший, найтепліший спогад дитинства.
Новий рік - час подарунків, сюрпризів, загальних веселощів, коли довкола панує добра магія і казка. Діти нетерпляче очікують на свято і зустрічають його з надзвичайним захопленням.
У дошкільному підрозділі Комунального закладу «Шатівський ліцей» також проведено новорічний ранок.Найбільшу радість діти отримали від спілкування з дідом Морозом та Снігуронькою. Свят Цікаво продуманий сценарій створив святкову атмосферу.

Відео дошкільного підрозділу КЗ "Шатівський ліцей"

Вишивана Україна у дошкільному підрозділі Комунального закладу «Шатівський ліцей»»

У невичерпній спадщині духовної культури українського народу є особлива, винятково важлива її частина - вишивка. Українська вишита сорочка втілює в собі одну з основних функцій, якої дотримувалися з давніх часів, - бути оберегом, а вишиванка - це не тільки символ краси, молодості, наслідування, а й наш генетичний код. У дошкільному підрозділі Комунального закладу «Шатівський ліцей» також проведено свято Вишивана Україна. 

 «Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності у дошкільному підрозділі Комунального закладу «Шатівський ліцей»»

У 2019/2020 навчальному році відповідно до розробленого плану в дошкільному підрозділі проведений тиждень знань безпеки життєдіяльності. «Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності» проведений з метою підвищення готовності та вдосконалення дій за призначенням в умовах надзвичайних ситуацій мирного часу та закріплення отриманих знань, вмінь і навичок вихованців щодо захисту від небезпечних наслідків аварій, катастроф, стихійного лиха, сильнодіючих отруйних речовин, формування та розвитку у дітей високих морально-психологічних якостей: відваги, мужності, підтримки, ініціативи, спритності при виникненні надзвичайних ситуацій, попередження нещасних випадків з дітьми під час освітнього процесу, травмування та загибелі в побуті.

Відео дошкільного підрозділу КЗ "Шатівський ліцей"

Свято осені

Осінь, осінь, осінь...
Медом пахнуть роси.Свято осені у дошкільному підрозділі КЗ « Шатівський ліцей»

Фундамент розвитку майбутньої особистості, як відомо, закладається в ранньому віці. Тому дуже важливо саме в дитинстві отримати якомога більше знань та умінь, аби розвинути творчі здібності та здобути якісну освіту в майбутньому, соціальний досвід тощо. Саме дошкільна освіта є обов'язковою первинною складовою частиною системи безперервної освіти в Україні. Її функціонування регламентоване Конституцією України та Законами України «Про освіту», «Про дошкільну освіту»

Багато років у мешканців Шатівської сільської ради існувала проблема влаштування дитини до дитячого садочка. Завдяки спільним зусиллям обласної державної адміністрації, місцевої влади, праці будівельників та освітян позитивно вирішилося це питання лише в цьому році. з 01.09.2018 року на базі Шатівського навчально-виховного комплексу запрацює дошкільне відділення з 9-ти годинним режимом роботи. До цього це була лише група короткотривалого перебування. Для 20 вихованців облаштовано затишну групову, спальну, туалетну та роздягальну кімнати із новим обладнанням, а для забезпечення якісного медобслуговування - сучасний медичний кабінет.

У новому закладі є всі зручності: опалення, холодна та гаряча вода, власна пральня, завезені нові меблі Все зроблено за сучасними стандартами. Дошкільне відділення радо зустріло своїх перших маленьких вихованців.

  У садку працює дружній колектив: заступник директора з навчально-виховної роботи дошкільного підрозділу - Зайцева - Ковальська Наталя Володимирівна, вихователь - Іванченко Тетяна Миколаївна, помічник вихователя - Макаровець Тамара Миколаївна, медична сестра - Лучанінова Світлана Олексіївна, музичний керівник - Харченко Олена Олександрівна.

© 2016 Adam's travel blog. Всі права захищені.
Створено за допомогою Webnode
Створіть власний вебсайт безкоштовно! Цей сайт створено з допомогою Webnode. Створіть свій власний сайт безкоштовно вже сьогодні! Розпочати